Contact

Contact


De overgangspraktijk in Groningen


Care for Women Groningen vind je in bedrijfsverzamelgebouw de Printfabriek | Lijnco
aan de Atoomweg 10 in Groningen.

Care for Women Groningen-Zuid
Atoomweg 10 (Printfabriek | Lijnco) | kantoor DPF 103 | 1e etage | 9743 AL Groningen

Klik hier voor google maps en de ligging van mijn praktijk.

@ De praktijk bereik je makkelijk per openbaar vervoer.
@ Kom je met de auto, dan kun je deze vrij parkeren rondom de Printfabriek | Lijnco. Er is een grote parkeerplaats rechts van het gebouw.
@ Kom je met de fiets, dan kun je deze aan de voorkant stallen (bij nummer 10 A) of op de grote parkeerplaats echts van het gebouw.
@ Houd rekening met extra verkeersdrukte en de bereikbaarheid ivm werkzaamheden aan de ringweg.

@ Bij binnenkomst via de hoofdingang op nummer 10 (Lijnco) kun je plaatsnemen in het zitje met de blauwe stoelen, direct naast de ingang. Ik kom je halen voor onze afspraak.
@ Op werkdagen na 16.30 uur is de hoofdingang op nummer 10 gesloten. Loop dan naar nummer 10 A (direct links van nummer 10) en bel me even.

Hoofdingang Lijnco Atoomweg 10

Openingstijden

Helaas is het i.v.m. de lange wachttijd en het tijdelijk sluiten van mijn praktijk in de zomermaanden voorlopig niet mogelijk een afspraak te maken voor nieuwe cliënten in Groningen. Vanzelfsprekend kunnen de vrouwen die al een traject bij mij gestart zijn (of de komende weken nog starten) bij mij terecht voor een vervolgafspraak.
Nieuwe cliënten verwijs ik graag door naar mijn collega ’s in Drenthe. Linda Santing in Norg, Anke Ritsma in Assen en Alies de Haan in Drijber. Natuurlijk kun je ook (online) terecht bij de Care for Women specialisten elders in het land.
Vanaf 1 oktober 2024 ben je weer van harte welkom in mijn praktijk aan de Atoomweg 10 in Groningen!

Contactformulier


Heb je een vraag , vul dan onderstaand formulier in.