Contact

Contact


De overgangspraktijk in Groningen


Care for Women Groningen vind je dichtbij het Martini Ziekenhuis in Groningen-Zuid aan de Paterwoldseweg 806. De praktijk is gevestigd in het Regusgebouw.

Kantoor Care for Women Groningen-Zuid, dichtbij het Martiniziekenhuis
Care for Women Groningen-Zuid
Paterwoldseweg 806 | kantoor 101 | 1e etage | 9728 BM Groningen

Klik hier voor google maps en de ligging van mijn praktijk.

@De praktijk bereik je makkelijk per openbaar vervoer.
@Kom je met de auto, dan kun je parkeren op het eigen parkeerterrein van Regus. Voor het openen van de slagboom druk je op de receptieknop. Na 17 uur is de slagboom open.
@Kom je met de fiets, dan kun je deze stallen voor de hoofdingang. Aan de achterzijde van het gebouw vind je een fietsenrek en fietsenhok. Let op: vanaf 17 uur gaat het fietsenhok op slot!

@Bij binnenkomst kun je (zonder je te melden bij de receptie) doorlopen naar de 1e etage. Tegenover de lift vind je een zithoekje. Ik kom je halen voor onze afspraak.
@Op werkdagen na 17 uur is de receptie gesloten. Dan kun je me bellen als je voor de hoofdingang staat.

Openingstijden


Mijn praktijk is van dinsdag t/m vrijdag open. Op dinsdag kun je ook in de avond een afspraak maken. Kijk in de online agenda voor de beschikbare tijdvakken! Je kunt me mailen of bellen als er geen geschikte dag of tijd voor je bij staat.

Contactformulier


Heb je een vraag , vul dan onderstaand formulier in. Dit mag ook als je graag teruggebeld wilt worden voor een afspraak. Wil je liever zelf in alle rust een afspraak maken? Gebruik dan de online webagenda. Je kunt een afspraak maken bij mij in de praktijk, maar ook online of telefonisch. Net wat jij het prettigst vindt.

Bellen of mailen kan natuurlijk ook.
06-21955117 | h.vanpopta@careforwomengroningen.nl