Contact

Contact


De overgangspraktijk in Groningen


Care for Women Groningen vind je dichtbij het Martini Ziekenhuis in Groningen-Zuid aan de Paterwoldseweg 806. De praktijk is gevestigd in het Regusgebouw.

Kantoor Care for Women Groningen-Zuid, dichtbij het Martiniziekenhuis
Care for Women Groningen-Zuid
Paterwoldseweg 806 | kantoor 101 | 1e etage | 9728 BM Groningen

Klik hier voor google maps en de ligging van mijn praktijk.

@De praktijk bereik je makkelijk per openbaar vervoer.
@Kom je met de auto, dan kun je parkeren op het eigen parkeerterrein van Regus. Voor het openen van de slagboom druk je op de receptieknop.
Na 17 uur is de slagboom open.

@Bij binnenkomst meld je je bij de receptie of je gaat naar 1e etage. Tegenover de lift vind je een zithoekje. Ik kom je halen voor onze afspraak.
@Op werkdagen na 17 uur en op de zaterdag is de receptie gesloten. Dan kun je me bellen als je voor de hoofdingang staat.

Openingstijden

Mijn praktijk is nu nog op wisselende dagen en tijden geopend.
Kijk in de online agenda voor de beschikbare tijdvakken!
Mail of bel me als er geen geschikte dag of tijd voor je staat.

Contactformulier

Heb je een vraag , vul dan onderstaand formulier in. Dit mag ook als je graag teruggebeld wilt worden voor een afspraak. Wil je liever zelf in alle rust een afspraak maken? Gebruik dan de online webagenda.

Ook tijdens deze lockdown kun je een afspraak maken voor een consult bij mij in de praktijk in Groningen. Vanzelfsprekend met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Daarnaast kun je ook nog steeds een online of telefonisch consult boeken. In de agenda kun je aangeven waar je voorkeur naar uitgaat.

Bellen of mailen kan natuurlijk ook.
06-21955117 | h.vanpopta@careforwomengroningen.nl